• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

OVB-Netwerk Barbeque, in sfeer netwerken tijdens Hoessenbosch Festival

Op vrijdag 1 september om 20.00 uur klinkt het startschot van alweer de tweede editie van het Hoessenbosch Festival. Met dit keer meer spektakel en een nóg leukere line-up. Ook op zakelijk vlak krijgt het festival een boost. Ondernemers die Hoessenbosch Festival een warm hart toedragen, krijgen daar behoorlijk wat voor terug . Want naast de uitgebreide logovermeldingen op de tickets, website, social media en ledborden, staan er fijne activiteiten op de agenda. Nieuw dit jaar is de OVB-netwerkbarbecue op 2 september. Deze duurt van 17:00 tot 20:00, net na de kindermiddag tot de opening van de tweede festival avond, uiteraard helemaal in stijl en midden in de bossen.

U kunt voor €30 per persoon onbeperkt genieten van de BBQ mede mogelijk door Euromeat, inclusief twee consumpties. Onze hoofdsponsor bouwbedrijf Van Oort maakt speciaal voor het festival een VIP-deck mogelijk. Een plek waar sponsors elkaar kunnen ontmoeten, maar ook mogen genieten van privileges.

Tevens is er een hoop mogelijk tijdens ons festival. Er zijn ondernemers uit Berghem die hun bezoek combineren met hun jaarlijkse bedrijfsuitje. Ideaal en lokaal. Door het VIP-deck hebben collega's bovendien altijd een verzamel- en uitkijkplek. Wilt u meedenken en wellicht iets verzorgen om uw bedrijf te promoten, wij denken graag met u mee.

Stuur ons een e-mail, om je aan te melden voor BBQ of voor op maat verzoeken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

www.berghemevents.nl