• lente2018piekenhoef01
  • karikaturennr9tot12
  • lente2018piekenhoef02
  • karikaturen1e42017
  • regenboog
  • karikatuurversie2totnr8
  • 2017lente03

Berghemse Barbara van Heumen is nu ook de Cruise Specialist!

De Berghemse Barbara van Heumen is nu ook DE Cruise Specialist. Naast het al uitgebreide aanbod waar men bij haar voor terecht kan, nu ook voor alle cruises. Cruisen is geweldig. U kunt doen en laten waar u zin in heeft, terwijl het varende hotel u van het ene naar het andere fraaie plekje brengt. Het is echter van belang dat u de juiste keuze maakt, voor het schip dat bij u past. Bij het maken van de juiste keuze helpt Barbara van Heumen, als Cruise-Specialist, u graag.

Iedere rederij heeft een eigen stijl en formule. Denk aan de grootte van de schepen, de uitstraling, de juiste hut, de formule aan boord voor wat betreft eten en drinken en niet onbelangrijk; de route. Kortom; een goed advies is belangrijk.

De Berghemse Barbara spreekt uit ervaring. Ze heeft met haar gezin en als studiereis, meerdere cruises gemaakt, en kent de verschillen maar al te goed! Bent u niet zo thuis in de wereld van het cruisen of juist wel en wilt u persoonlijk contact bij het reserveren van uw cruise, dan bent u bij haar aan het juiste adres voor advies.
Natuurlijk verzorgt Barbara ook graag uw vlucht en het landarrangement voor of na de cruise voor u.

Barbara van Heumen heeft zelf o.a gevaren met Starclipper, Club Med II, MSC cruises, Aida cruises en Norwegian Cruise Line. Ook heeft ze scheepsbezoeken gebracht aan o.a. schepen van Aida cruises, Costa cruises, Holland America Line, Crystal Cruises en Norwegian Cruise Line.

Als uw persoonlijke Cruise-Specialist, aangesloten bij The Travel Club, staat ze graag voor u klaar!

Meer info op cruise-specialisten/Barbara van Heumen