• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Opening shop in shop winkel Het Cadeautje

Ellen Beenhakker uit Berghem heeft deze week een cadeauwinkel geopend aan de Industrielaan, nabij Groentespeciaalzaak Vogels, in Oss. Unieke cadeautjes voor hem, haar, jong, oud, voor verjaardagen, geboortes, huwelijken, jubilea of gewoon zomaar. Het bijzondere aan deze winkel is dat het een shop in shop winkel is. Iedereen die leuke cadeautjes, woonaccessoires en kleine meubelstukken zelf maakt of verkoopt via markten of webwinkel, kan

in de winkel een ruimte huren. Op deze manier kan iedereen een eigen ‘winkel’ beginnen tegen gedeelde kosten en biedt men samen een uniek aanbod.

De winkel is van start gegaan met sieraden en tassen van Mode Accent. Voor bijzondere babykleertjes heeft Beebiestore een uniek aanbod terwijl Toettieboo kinderkleding naar wens maakt. IDtjes heeft uiteenlopende houtdecoraties die ook voorzien kunnen worden van een foto of persoonlijke tekst. Voor honden en katten biedt Dierenspeciaalzaak Berghem een collectie manden, speeltjes en wat luxere artikelen. Verder zijn er speciale vliegerboeken en cadeautjes op gebied van woondecoratie.

Ellen Beenhakker hoopt op uitbreiding van het aantal deelnemers. “Ik hoop dat er veel creatievelingen geinspireerd worden door Het Cadeautje en ook een kastruimte willen huren.” Tevens is er een aparte workshopruimte waar uiteenlopende activiteiten worden gehouden. Het Cadeautje is vanaf deze week geopend aan de Industrielaan 11 in Oss. Volg Het Cadeautje voor de laatste nieuwtjes via facebook/het cadeautje.

Het Cadeautje (bij de oude rotonde Oss)
Industrieweg 11
5342 ET Oss
0412 820397
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook/Het Cadeautje

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 tot 18.00 uur
zaterdag 9.30 tot 17.00 uur

Parkeren gratis voor de deur!