• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

10-jarig jubileum voor Van Oort Bouw en Onderhoud

Op zaterdag 28 mei j.l. vierde het Osse bedrijf van Oort Bouw en Onderhoud haar tienjarig bestaan in het geheel gerenoveerde pand aan de Batavenweg 11 in Oss. Van Oort Bouw en Onderhoud vierde dit onder andere met een compleet vernieuwde huisstijl. Tijdens de feestelijkheden werd teruggeblikt op de afgelopen tien jaar, maar vooral uitgekeken naar de uitdagende toekomst met een nieuwe divisie binnen van Oort Bouw en Onderhoud, HB Oss. Berghemnaar Maik van Oort en Frans Heesen, directeuren en eigenaren van beide bedrijven: “We kijken met trots terug op de afgelopen jaren, daarom vieren we dit zo

groots. Met de vele bezoekers kunnen we stellen dat dit jubileumfeest een daverend succes is geweest!” Een veel gehoorde opmerking tijdens de presentatie was ‘op naar de volgende tien jaar’. Als eerste stap in die richting lanceerde het bedrijf een uitgebreide huisstijlvernieuwing.

Maik van Oort was pas 22 jaar toen hij in 2006 plannen kreeg om voor zichzelf te beginnen. Hij werkte toen al in de bouw bij OBC Bouw. Hij wilde graag aanpakken naar eigen inzicht, regelde alles zelf en maakte van zijn passie zijn werk. Begin 2007 was M. van Oort Timmerwerken een feit.
Het ging Maik voor de wind, hij kreeg steeds grotere projecten onder zijn hoede en zijn bedrijf groeide naar inmiddels 13 vaste krachten en 30 inleners naast zijn vrouw Marina, steun en toeverlaat op de administratie.

vanoortingang

In 2011 is de naam veranderd naar Van Oort Bouw en Onderhoud BV in verband met de groei van het bedrijf en de grote projecten zoals onder andere de verbouwing van het Klooster in Breda, Zalencentrum De Merx in Berghem en diverse transformaties van kantoren naar appartementen.

Een specialisatie van Van Oort Bouw en Onderhoud was het maken van kozijnen, dakkapellen en timmerwerk op maat. Daarvoor is een apart bedrijf binnen de organisatie opgericht, HB Oss om de interne bewerkingen te splitsen van de externe werkzaamheden.

Met de komst van Frans Heesen in 2015 als mededirecteur en eigenaar is de werkplaats flink uitgebreid en is het bedrijf verhuisd van de Rijnstraat naar de Batavenweg in Oss. Met een goed gevulde orderportefeuille in een prachtig gerenoveerd pand ligt de toekomst voor Van Oort Bouw en Onderhoud helemaal open.

vanoortteam02