• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Familie Van Heesch uit Berghem, stopt er na 21 jaar bankzaken mee

Familie Van Heesch heeft, grotendeels vanaf de Hoessenboslaan nr 19, zo'n 21 jaar de mensen uit Berghem en omstreken gediend in hun bankzaken. Johan van Heesch is dit begonnen in 1994 en heeft dit met volle overgave 14 jaar gedaan. Johan van Heesch was nauw betrokken bij de Berghemse gemeenschap en hij wordt na zijn overlijden nog steeds gemist. Na zijn overlijden is zijn dochter Kim van Heesch het gezicht geworden van de bank.

Zij wilde met liefde en plezier het levenswerk van haar vader voortzetten. Dit heeft zij dan ook met volle trots gedaan en niet onverdienstelijk. Het bedienen van de klant en je behulpzaam opstellen naar de klanten bleek in het bloed te zitten. Kim van Heesch stond te allen tijde klaar voor de klant. Kim zag haar klanten naast klant, ook als dorpsgenoten, kennissen en vrienden. U leest het goed. De laatste twee zinnen staan in verleden tijd.

Kim van Heesch is ermee gestopt. Het stoppen van Kim van Heesch hangt niet samen met de studie die zij afgelopen jaar is gaan volgen of met mijn ziekte. Een zakelijk conflict is de aanleiding voor familie Van Heesch om niet verder te gaan. Een uiteenlopende kijk op zaken heeft ertoe geleid dat Kim van Heesch zich genoodzaakt voelde, met pijn in haar hart, met de bankactiviteiten te stoppen. Johan van Heesch zou hebben gezegd dat het moraal zwaarder weegt dan zakelijke belangen. Familie Van Heesch staat volledig achter deze beslissing, maar het doet zeer om de klanten niet meer te kunnen bedienen.

De bankvestiging bevindt zich nu nog aan de Hoessenboslaan 19, maar zal medio eind 2015 verhuizen naar een andere locatie.

Familie Van Heesch wil via deze weg al haar klanten bedanken voor 21 geweldige jaren en voor hun loyaliteit. Het gaat jullie goed.

Met hartelijke groet,
Hannie van Heesch