• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Merlijn Roex, DE huidspecialiste van Berghem en omstreken!

huidtherapieossPraktijk Huid- en oedeemtherapie Oss heeft zich onlangs gevestigd in IMRO-sana, het centrum voor gezondheid en welzijn, in Berghem. IMRO-sana, vanaf november 2013 geopend is, is een enthousiast team van professionele dienstverleners uit verschillende vakgebieden. Merlijn Roex, DE huidtherapeut en specialiste van Berghem en omstreken, heeft met haar praktijk huid- en oedeemtherapie zich hier bij aangesloten.

Ze heeft al jarenlange ervaring op het gebied van huidproblemen. Ontharen, acnétherapie, littekenbehandelingen,camouflage, huidverzorging, verwijderen van couperose en oedeemtherapie zijn o.a. de behandelingen waar u bij haar terecht voor kunt. Ze stelt zich eventjes aan u voor:

Mijn naam is Merlijn Roex van der Aa en sinds 1 mei 2011 heb ik deze praktijk in Oss opgestart. Daarnaast heb ik veel van mijn ervaring opgedaan in de praktijk Huid- en oedeemtherapie Wijchen/Uden, waar ik nu al weer 6 jaar werkzaam ben. Huidtherapie Oss is een para-medische praktijk waarbij kwaliteit van zorg, verbetering en genezing van de huid op de voorgrond staat. Vanaf oktober heb ik mijn nieuwe praktijk geopend in Berghem.

Heeft u huidproblemen waar u graag informatie of hulp bij nodig heeft? Dan bent u aan het goede adres. Ik help u graag zo goed mogelijk om de problemen rondom uw huid te verbeteren. U kunt op verwijzing van een arts naar mij doorverwezen worden, maar natuurlijk kunt u ook op eigen gelegenheid contact met mij opnemen.

Huidtherapie Oss biedt een reeks uiteenlopende behandelingen aan. Vaak worden deze ook vergoed door de zorgverzekeraar. De vergoedingen en de mate van de vergoeding is sterk afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Dit verschilt per zorgverzekeraar en welke aanvullende verzekering u hierbij heeft afgesloten. Bent u benieuwd naar de vergoeding van uw verzekering dan adviseer ik u zelf contact met uw zorgverzekeraar op te nemen en hier verder over te informeren.

Meer info: www.huidtherapieoss.nl