• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

De nieuwe SNS winkel is open en doe mee!

snsopening2014Kom langs en maak kans op een SNS Internetspaarrekening ter waarde van € 200,-!!!

Doe mee en lever onze flyer op 1 november tussen 10.00 en 16.00uur in bij de SNS Winkel aan de Oostwal 209 in Oss en je maakt kans op een SNS Internetspaarrekening ter waarde van € 200,-. De flyers zijn verkrijgbaar bij de Berchplaets en in onze winkel.

SNS opent vrijdag 31 oktober om 15.30 uur op feestelijke wijze de vernieuwde SNS Winkel in Oss aan de Oostwal 209. In de SNS Winkel kunnen klanten terecht voor hun dagelijkse bankzaken. Zoals het afsluiten van een betaal,- of spaarrekening, hypotheek of verzekering. Maar ook voor advies op maat. De bank verwacht de komende periode 60 nieuwe winkels te openen. Hiermee wordt het voor klanten nog gemakkelijker om persoonlijk contact met de bank te houden. Bennie Jolink, gezicht van de SNS reclamecampagne

én zanger van de Achterhoekse rockband Normaal, opende eerder dit jaar de eerste van de 60 nieuwe SNS winkels op geheel eigen wijze.

Alwin van Erp, franchisenemer van de SNS Winkel in Oss, licht toe: “Onze klanten kunnen zelf kiezen op welke manier hij zijn (of haar) bankzaken wil regelen. In onze winkel kunnen zij terecht voor persoonlijke dienstverlening. Zo beantwoorden we hier alle vragen over sparen, betalen of online bankieren. Daarnaast kunnen onze klanten schade melden, hun kredietlimiet wijzigen of hun BKR opvragen. Ook kan er in de winkel een betaal- of spaarrekening of verzekering worden aangevraagd. En natuurlijk wordt er hypotheekadvies gegeven of kan een hypotheek worden afgesloten. Maar we werken ook voortdurend aan de uitbreiding van onze online en mobiele dienstverlening. En wil een klant liever een gesprek thuis voeren? Dan kan dat ook. Zo neemt de toegankelijkheid van SNS verder toe.”

De SNS Winkel in Oss is geopend tijdens winkeltijden. En dus ook op koopavonden en op zaterdag. SNS verwacht zo’n 60 nieuwe winkels te openen de komende periode, waaronder die in Oss.