• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

B.P.&A. b.v. koppelt Bergs dartevent aan naam nieuwe webshop

bpasuccesErno van den Broek, blikt terug op succesvol 2013; Zakelijk gezien was dit voor B.P.& A. b.v. een jaar met vele ‘leermomenten’, maar vooral een jaar waarin we een, voor deze tijd, uitzonderlijke groei hebben doorgemaakt. In het boekjaar 2013 hebben wij een omzet groei doorgemaakt van ruim 435% (!) Voor ons betekent deze groei voornamelijk een uiting van vertrouwen door onze opdrachtgevers. Inmiddels durven wij te zeggen dat we een aantal vaste opdrachtgevers hebben, die keer op keer hun vertrouwen in B.P.& A. b.v. uitspreken door hun opdrachten aan ons te ‘gunnen’. Deze opdrachtgevers zijn wij natuurlijk zeer dankbaar. Vaste opdrachtgevers zijn een goede basis om een groei als deze kracht bij te zetten.

 

Uiteraard is dit een prachtig gegeven, en zijn dit mooie cijfers. Maar wat voor iedere branche geldt, geldt uiteraard ook in onze branche, het blijft opletten en op de juiste momenten zal er geschakeld moeten worden. Door een aantal vaste onderaannemers lukt het ons goed om aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen.

Maar er komt meer bij kijken, wij zijn van mening dat we onze werkzaamheden uit moeten breiden. Op dit moment is de firma Grootheid Internetbureau uit Berghem, bezig om een webshop te ontwikkelen. Wij verwachten met onze aankomende webshop nog beter te kunnen anticiperen op de vraag van onze opdrachtgevers. We hopen uiterlijk medio april onze webshop te lanceren. Wie vanaf die tijd Dakdomein.nl intoetst zal op de homepage van onze webshop uitkomen. Dakdomein.nl zal voor iedereen toegankelijk zijn, dus voor zowel de particulieren markt als de zakelijke markt. In onze webshop zullen alle materialen die benodigd zijn voor de uitvoering van een deugdelijk pannendak komen te staan. Door een paar simpele ‘klikken’ kunnen de gewenste materialen besteld worden, waarna ze op plaats van bestemming afgeleverd worden. Door Dakdomein.nl te lanceren verwachten wij onze omzet dit jaar nog verder uit te breiden.

Om het geheel kracht bij te zetten zal B.P.& A. b.v. de naam van de nieuwe website koppelen aan een groots dartevent wat op 19 april 2014 zal plaatsvinden in de Berchplaets, in Berghem! De inschrijvingen voor dit toernooi verloopt voorspoedig en wij verwachten dan ook nog vóór 19 april helemaal vol te zitten met deelnemers, in totaal liefst 64 stuks!! Voor wie er gewoon een gezellige avond van wil maken, en de sfeer wil proeven van een heuse dartwedstrijd, is er met de fam. Van Dijk een zeer interessante toegangsprijs afgesproken! Wij hopen vele dorpsgenoten te mogen ontvangen.

Tot 19 april!!