• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

KPJ Berghem organiseert tentfeest met topprogramma,heb jij al kaarten?

Op zaterdag 16 september organiseert KPJ Berghem een GROOTS feest om het 90-jarig jubileum te vieren op het zeskampterrein aan de Burg. Van Erpstraat 80 in Berghem. Hierbij is muziek te horen van de topformatie ‘The Recipe’ en vervolgens kunnen de bezoekers uit hun dak gaan bij ‘It all started in the 90’s’. ‘Anderhalf jaar geleden is de organisatie voor dit feest van start gegaan’, vertelt de voorzitter van KPJ Berghem Stef van de Burgt. Het komt niet vaak voor dat een vereniging 90 jaar bestaat en daarom willen we het groots vieren, met zoveel mogelijk bezoekers.

‘Elk lustrum pakken we uit om stil te staan bij een jubileum. Na paalzitten, een feestavond met Rowwen Hèze en 24 uur handballen willen we dit jubileum vieren met een prachtig feest voor jong en oud’, aldus Stef.

Topformatie ‘The Recipe’ treedt regelmatig op bij grote evenementen zoals de Vierdaage en Concert at Sea. ‘We zijn blij dat we deze band hebben kunnen strikken om onze gasten te vermaken met een muziekmix van dance, pop en rock tijdens hun liveact’.

Vervolgens staat ‘It all started in the nineties’ op het programma. Zij nemen de bezoekers mee terug naar het decennium van de Flippo’s, de gabbers en Super Mario. Het is een feest van herkenning met de vetste muziek uit de jaren ’90 en alle energieke dansvloerclassics komen voorbij.

Er zijn kaarten te koop voor € 10 bij de voorverkoopadressen ‘De Merx’ en ‘De Berchplaets’. Aan de deur kost een kaartje € 15. Het feest begint om 20.30 uur.
Op de Facebookpagina van KPJ Jubileumfeest is meer informatie te vinden over het feest.