• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

KPJ Berghem viert 90-jarig bestaan met een tentfeest

Op zaterdag 16 september viert KPJ Berghem haar 90-jarig bestaan met een heus tentfeest. Tijdens het tentfeest kan de rest van het dorp het jubileum meevieren. Het tentfeest vindt plaats op het zeskampterrein aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem. Hierbij is muziek te horen van de topformatie ‘The Recipe’ en vervolgens kunnen de bezoekers uit hun dak gaan bij ‘It all started in the 90’s’.

Ruim een jaar geleden startte de voorbereidingen voor het jubileum door een zeskoppige organisatie. Voorzitter van KPJ Berghem Stef van de Burgt: ‘We gaan ons één weekend richten op de (oud-) leden van de KPJ met een receptie en reünie bij ons clubhuis ‘Ons Huukske’ op De Koppelsteeg. In het najaar willen we samen met de rest van het dorp stilstaan bij het 90-jarig bestaan van de KPJ’, aldus voorzitter Stef van de Burgt.

KPJ Berghem is de oudste vereniging van Berghem. Elk lustrum organiseren we iets bijzonders, zoals de feestavond bij de Molenhoek met Rowwen Hèze in 1997 en het 24-uurs handbaltoernooi bij het 85-jarig bestaan. De hoofdactiviteit van de KPJ is immers het handballen en zo hebben we deze sport onder de aandacht gebracht. Zo kennen de meesten Berghemnaren de KPJ van het jaarlijkse beachhandbaltoernooi en de zeskamp, waar jong en oud aan deelneemt.

Tentfeest op 16 september
Bij een feest dat is georganiseerd door de KPJ is gezelligheid gegarandeerd. ze hebben de keuze gemaakt om een afwisselend programma aan te bieden, zodat we jong en oud enthousiast maken in de feesttent aan de Burgemeester van Erpstraat. De topformatie ‘The Recipe’ zal op deze avond de spits afbijten en volop sfeer in de feesttent brengen. Bij een 90-jarig bestaan hoort muziek uit de jaren 90, vindt de organisatie. ‘It all started in the nineties’ zal ons terugbrengen naar dit decennium.

KPJ Berghem zal de mensen uit Berghem en omgeving via de facebookpagina/KPJ Berghem, op de hoogte houden van de kaartverkoop en regelmatig nieuws brengen over het jubileumfeest.