• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Taekyon Berghem derde keer op rij beste Club van Nederland

BW9A4155Veni Vidi Vici, Taekyon Berghem voor de derde maal op rij de beste club van Nederland Zondag 9 juni waren in Nieuwegein de Nederlandse kampioenschappen ITF-taekwondo. Deze werden georganiseerd door Taekwondo International Nederland. Er werd gestreden op de onderdelen tuls, sparring en teamtuls. Er werd gestreden in verschillende klasses, die ingedeeld waren op leeftijd en gewicht . Aan dit toernooi deed natuurlijk ook een groot aantal leden van Taekyon Berghem mee. Zij behaalden goede resultaten. Op het onderdeel tuls werd een 3e prijs behaald door Rob van Hintum en Mike Bloks behaald. Een tweede prijs werd behaald door Luuk Roovers. Het goud werd gehaald door Huberto van de Wetering en Hendry Bloks. Op het onderdeel sparring werden nog meer prijzen behaald. Huberto van de Wetering mocht het brons omhangen. Een zilveren plak was er voor Stef van de Berk, Romy Staal en Dave Dekkers.

De eerste prijs bij het sparren was weggelegd voor een aantal leden van Taekyon Berghem. Esli van Leuken, Ilse van Leuken, Vincent van de Vorle, Toby Dominicus, Luuk Roovers, Daiko Martens, Jesse Broeren, Mike Bloks, Eliza van de Wetering, Gerben Bels en Hendry Bloks mochten allen de hoogste trede van het erepodium betreden.

Op het onderdeel teamtuls wist team Taekyon Berghem A-2, bestaande uit Ilse van Leuken, Huberto van de Wetering, Gerben Bels, Mike Bloks en Hendry Bloks ook een mooie 2e plek te bemachtigen. Het team Taekyon Berghem B wist een gouden plak te behalen. Dit team bestond uit Stef van de Berk, Esli van Leuken, Vincent van de Vorle, Luuk Roovers en Rob van Hintum.

Aan het einde van de dag werd de prijs voor beste club van Nederland uitgereikt. Met in totaal 22(!) prijzen was het geen verrassing dat die voor Taekyon Berghem was. Met trots werd Taekyon Berghem voor het derde jaar op rij gekroond tot beste club van Nederland. De coaches waren bijzonder tevreden over dit laatste toernooi van het seizoen, waarin al het werken van de leden is uitbetaald!