• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Eerste plaats Ineke Willems op de Open Holland Bodybuilding!

bodybuildinginekebenelux2013Zondag 12 mei 2013, mocht Ineke Willems eindelijk de strijd aangaan in Etten Leur op de Walter’s Open Holland Cup. En met succes, de eerste plaats!! Meer dan 120 atleten weten deze dag het podium op te klimmen. Alle categorieën Bodybuilding zijn aanwezig in alle klasse A t/m D (A is ervaren en D beginnend). Ineke Willems, clubmanager van Sports & Healthclub Four2Go komt uit voor Dames Figure Bikini klasse A. ‘Ik stond in een Line up van 6 prachtige dames atleten uit Nederland, België, China en Brazilië. Stuk voor stuk waren het goede atleten die het podium verdienen. Ik heb op het podium alles gegeven en stond in de beste shape die ik heb kunnen bereiken uit mijn voorbereiding’ aldus Ineke.

Haar resultaat komt niet alleen voort uit enorm hard trainen bij Four2Go, maar ook heel gedisciplineerd eten en bewust omgaan met belasting en rust op het lichaam geven.

Naast haar behaalde titel heeft ze ook nog eens een ticket bemachtigd naar het EK. Ineke gaat dus wederom internationaal. Dit maal naar Kiev in Oekraïne. ‘Ik ben mijn Coaches, Sandra en Imro van BalancePT, en de bond enorm dankbaar dat ik opnieuw de kans krijg om Nederland te mogen vertegenwoordigen. 24 t/m 27 mei verblijf ik Kiev, Oekraine! Tot die tijd nog een klein beetje aanscherpen om op mijn allerbest internationaal het podium op te gaan.

-Train hard, leef naturel en geloof in jezelf, ik ga er voor!!- 13 mei 2013 Ineke Willems

Van links naar rechts: Ineke 1e plaats, Sandra van de Kamp Coach, Samantha Roos 4e plaats, Imro Beuk, Coach.

bodybuildinginekebenelux2013