• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

"Talent Factory Peuters" weer van start in Berghem, doe jij mee?

Daar zijn we weer met de Talent Factory Peuters: een super leuke cursus voor de allerkleinste jongens en meisjes, vanaf 2 tot 4 jaar, waar zij kennis gaan maken met zang, dans, beweging, muziek, kinderyoga en toneel. Juist omdat wij denken dat het op jonge leeftijd erg belangrijk is vanalles te ontdekken en niet alleen maar ‘dans’ of ‘muziek’. Daarbij komen veel dagelijkse zaken aan bod, de feestdagen, seizoenen, een stukje creativiteit, zelfvertrouwen én natuurlijk heel veel plezier! We doen bewegingsspelletjes, hebben veel materiaal, variëren continu in liedjes die aansluiten bij de groep.

Iedere dinsdag staan we vol enthousiasme bij De Schaepskooi om deze cursus te geven. Na alweer een heel aantal seizoenen gedraaid te hebben, zijn we er nu ook weer. We hebben al vele kindjes voorbij zien komen, na een mooie ontwikkeling zijn zij natuurlijk klaar voor school en gaan dan weg, erg leuk om te zien dat dan de broertjes en zusjes bij ons aansluiten!

Komt jouw peuter ook bij ons zingen-dansen-bewegen-toneel spelen-muziek maken?
Schrijf je dan snel in!

De lessen vinden plaats op:
Dinsdagochtend 10.45-11.30 uur in Berghem

Gegarandeerd van een plekje?
Mail ons dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam en locatie.

Met vriendelijke groetjes,

Ardie Bos 06-51617478
Claudia Bevers van der Loo 06-51618033

Talent Factory is een concept dat tot stand is gekomen door een samenwerking van Fiedelandijn en Dansstudio Pas de Chat.

Op: https://www.facebook.com/Talentfactorypeuters kun je een kijkje nemen wat wij zoal doen, middels foto’s en filmpjes.