• zomertop02
  • karikaturen1e42017
  • zomertop05
  • vijfjaar1
  • zomertop08
  • zomertop09
  • zomertop06

Megens Cleaning in Berghem is dringend op zoek naar vakantiekrachten

Categorie: vacatures

Megens Cleaning is dringend op zoek naar vakantie krachten. Jongens en meisjes die van Juni t/m September beschikbaar zijn. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen, ontruimingen etc. Zo zorgen wij dagelijks bij verschillende organisaties voor een schone werkomgeving.
Wij bieden organisaties schoonmaakoplossingen op maat, waarbij het zowel om reguliere schoonmaakwerkzaamheden als complexe facilitaire oplossingen kan gaan.

Summer Kids Party in de Berchplaets

Categorie: kids nieuws

Het is weer feest voor alle Bergse kids op zaterdag 1 juli in Dorpshuis de Berchplaets. Het is de laatste Kids Party voor de grote vakantie en dit wordt een fantastische Summer Party! Onze DJ’s hebben er zin in om er een geweldig slotfeest van te maken. Kom jij ook? Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar zijn welkom van 18.30 tot 20.15 uur. Vervolgens gaan om 20.30 uur de deuren open voor de kids van

Zaterdag 1 juli, Love Peace @ Hoessenbosch festival

Categorie: algemeen

Vorig jaar was het een enorm succes, het Love Peace @ Hoessenbosch festival. Een middag/avondfestival in de bossen van Berghem, geïnspireerd op de fameuze hippietijd. Dit jaar breiden wij het festival een beetje uit met een stukje rock. Er zullen verschillende bands optreden waaronder de zuidelijke winnaar van The Clash of The Coverbands, Critical Crossings. Zij spelen muziek van The Eagles, The Who, Santana, CSNY (Crosby, Stills, Nash & Young), Joe Cocker en vele anderen. 

Pas op; broedende buizerd bij de Hoessenbosch, ze kunnen aanvallen!

Categorie: algemeen

Sinds kort staan weer borden die voetgangers en fietsers waarschuwen voor een broedende buizerd. In het bos vlak bij natuurtheater Hoessenbosch in Berghem heeft een buizerd al jarenlang een nest. De broedende buizerd voelt zich regelmatig bedreigd als bezoekers te dicht bij komen of veel lawaai maken. Verzoek aan hardlopers, wandelaars en natuurliefhebbers, die met dit warme weer de

Nog geen kampioenen bij Zomer Avond Competitie Berghem

Categorie: sport

Het was gisterenavond het avondje wel. Op het drukke "sportpark" Hotel Berghem werden twee heel spannende wedstrijden gespeeld. Er werd gestreden om het kampioenschap. Maar na het laatste fluitsignaal, waren er nog geen kampioenen maar wel heel mooie actiefoto's! Elly, van Mooi Berghem in beeld, was er aanwezig en maakte deze mooie actiefoto's. Ze zag ook dat de wedstrijd HBSS tegen Ut Kumt 'R Oan 5-3 werd. Dat is voor HBSS niet voldoende om in de tweede divisie het kampioenschap

Huishoudelijke Verzorging Toelage stopt op 1 januari 2018

Categorie: algemeen

Op 1 januari 2018 stoppen Bernheze, Boekel, Boxmeer, Landerd, Oss, St. Anthonis en Meierijstad* met de regeling Huishoudelijke Verzorging Toelage (HVT). HVT is in deze gemeenten de opvolger van de landelijke regeling Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT). Inwoners die gebruik maken van HVT hebben een brief gekregen over het afschaffen van de regeling. Waarom stopt HVT? 

Sportieve afsluiting Dorpszeskamp weekend met een gedeelde 1e plaats

Categorie: verenigingen

Gisteren was de zeskamp voor volwassenen. Net als zaterdag werd zon afgewisseld met een paar kleine druppeltjes regen. Deze konden de pret echter niet drukken. Er werd net als bij de jeugd flink gestreden op de soms toch tegenvallende spelonderdelen. Maar het sportieve resultaat mocht er dan ook wezen. En voor de tweede keer in de 30 jarige geschiedenis van KPJ Dorpszeskamp een gedeelde eerste plaats. Team Baywatch 1 en het Rocket Team wonnen beide met 355 punten..

Vandaag start de voorverkoop voor Hoessenbosch Festival 2017

Categorie: verenigingen

Hoessenbosch Festival in het openluchttheater Hoessenbosch staat gepland op 1 & 2 september 2017. Met dit jaar maar liefst 6 stages zoals de Mega Kuif Karaoke Show, de Silent Disco, het Bingo Paleis, de Terrorcontainer, Clubgebouwstage en de Mainstage. Hiernaast kun je nog een lekkere borrel halen bij Bart Borreltjespaleis en wordt er live radio uitgezonden door M-FM. Twee dagen feest in de Bergse bossen!

Wie o Wie nr 7, paar personen van groepsfoto Attila zijn herkend

Categorie: Wie o wie

Wie kent de krachtsportvereniging Attila nog? In 1974 werd het opgericht en in de 80-er jaren was het een bekende vereniging in Berghem en omstreken. Voornamelijk met worstelen werd de vereniging groot. Mooiberghem heeft via www.beeldbank-berghem.nl deze foto kunnen bemachtigen. Wie staan er op deze groepsfoto uit circa 1985? Een paar namen zoals Annie en Patrick Sieliakus, Majodie Ploegmakers, Leo van Hoogstraten, Jos en