• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Vrijwilligers gezocht voor Repair Café Berghem!

Repair Café Berghem is een initiatief van de Dorpsraad Berghem en dorpshuis De Berchplaets dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke derde woensdagochtend van de maand een Repair Café in De Berchplaets. Inwoners van Berghem kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, in orde te maken. Repair Café Berghem heeft nog ruimte

voor meer handige vrijwilligers en zoekt bewoners met verschillende vaardigheden om tijdens de Repair Café-bijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige en die het leuk vinden om hun kennis te delen met medebewoners van Berghem.

We zoeken vooral mensen die handig zijn met:
* kleding/textiel
* fietsen
* elektrische apparaten* meubels/houten voorwerpen

Daarnaast zoeken we mensen die tijdens de bijeenkomsten graag gastvrouw/heer willen zijn. Je zorgt voor koffie en thee, heet de bezoekers welkom en fungeert als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café.

Ook mensen die handig zijn met computers en internet zijn welkom! We zoeken iemand om onze website bij te houden en om Repair Café Berghem goed zichtbaar te maken op Facebook en Twitter.

Meer weten over het Repair Café? Kijk op de landelijke site Repaircafe.nl en op www.deberchplaets.nl

Aanmelden als vrijwilliger? Mail naar Jan van Erp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens in het Repair Café!

Data 2016: Op 21 september, 19 oktober, 16 november en 21 december.