Marty Gutte wint schiettoernooi Club van 100 Berghem Sport

De Club van 100 Berghem Sport organiseerde op donderdag 23 november weer een mooie activiteit. Bij schietvereniging Winnetou in zalencentrum De Merx gingen ze schieten. De leden van de Club van 100 konden deze keer een introducee meenemen. Daar werd gretig gebruik van gemaakt. Er waren oud-2e elftal spelers, spelers die net geen 100 wedstrijden in het 1e hadden gespeeld, oud-keeper 1e en 2e elftal en natuurlijk gewoon introcudes die wel betrokken zijn bij Berghem Sport.

Winnetou liet iedereen proefschieten en daarna begon de wedstrijd. Na heel wat kogels was Marty Gutte de topschutter van de Club van 100 met een puntenscore 155. Dat was niet verkeerd, er kon 200 punten gehaald worden. Hij liet achter zich Ivo Bloem met 154 punten en Marie van Dijk met 153 punten. Ze kregen van Winnetou een mooie beker als aandenken.

Daarna ging het '22e koppige selectie' naar het cafe alwaar de 3e helft begon. Ze konden nog lekkere prijzen winnen bij een loterij van Winnetou. Het was weer een mooie activiteit. De dank gaat uit naar schietvereniging Winnetou, ze hadden het prima geregeld. Alle deelnemers waren heel enthousiast voor deze bijzondere avond!

De schietvereniging had nog een mooie geste. Voorzitter Harold Mazen van Club van 100 gaf in het openingswoordje aan dat zij op zoek waren naar sponsor voor de website. Daar heeft de schietvereniging over nagedacht. Voorzitter Jan Boeijen van Winnetou schonk vervolgens 50 euro voor de hosting van de website. Super, dat waardeert de Club de 100 enorm!

Hier staan een paar foto's maar op 'Outsider Club van 100 Berghem Sport wint schiettoernooi Winnetou' staan er nog meer. 

 

 

 


Wilt u Lid worden van onze club?
Secretariaat Club van 100 Berghem Sport
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sinds 12-07-2017