Afbeelding

Oktoberfest Shop Bloem Berghem voor een geweldig Oktoberfest

Zakelijk 214 keer gelezen

BERGHEM | Nog maar een paar weken en dan begint het Oktoberfest seizoen weer, daarom heeft Bloem Berghem ook dit jaar weer extra uitgepakt met een complete Oktoberfest shop met vele outfits en accessoires.

Met een ruime keuze aan outfits en meer dan honderden daarvan op voorraad kun je bij Oktoberfest shop Berghem altijd slagen voor een geschikte outfit. Ook staan zij bekend om hun zorg in maatkeuze zo zijn er voor dames outfits vanaf maat 34 tot en met maat 56 en voor de heren vanaf maat 46 tot en met maat 64. Zo kunnen de heren al een lederhose bij Bloem kopen vanaf €19,95, maar natuurlijk zijn er ook 100% wild lederen broeken nu extra in prijs verlaagd van €79,95 voor €59,95. Wat de dames betreft kopen zij al een dirndl jurk voor € 19,95, maar ook voor de luxe modellen dirndl's kunt u Bij Bloem terecht

Voor iedere outfit een accessoire. Bij iedere outfit hoort een accessoire, ook daarvoor ben je bij Bloem aan het goede adres. Je vindt accessoires zoals: hoeden,pruiken,sieraden,handschoenen,tasjes, make up, haaraccessoires, schoenen, versiering zorgt Bloem dat je bij ieder outfit een leuk accessoire vindt en natuurlijk tegen de laagste prijzen.

Wil je alvast een klein voorproefje van wat er zo allemaal te koop is, of wil je lekker vanuit je luie stoel je outfit bestellen, dat kan op www.bloemspartyshop.nl. Je vindt de winkel aan de Pastoor van teteringstraat 1c, 5351 EN Berghem. Contact kan via 0412-402667.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant