• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Al 40 aanmeldingen reünie Het Molenveld & St.Josephschool 1979

Al 40 aanmeldingen zijn er binnengekomen voor de reünie van schoolverlaters van Het Molenveld en St.Josephschool uit 1979. Deze leerlingen worden dit jaar 50!  De reünie zal plaatsvinden op zaterdag 28 oktober van 16.00uur tot 21.00uur bij zalencentrum De Merx. De organisatie is druk bezig om deze reünie te organiseren. Zij vinden het leuk als er zoveel mogelijk mensen aanwezig zouden zijn. Dus als iemand nog deze schoolverlaters kent, laat hun het dan weten dat deze reünie er aan komt. Definitief aanmelden kan per mail via onderstaande personen.

Bij de reünie wordt er natuurlijk voor drankjes gezorgd, een warme hap en vertier! Leerlingen, leraren, concierges en iedereen die zich betrokken voelt bij de lichting 1979 van deze twee basisscholen in Berghem zijn welkom. Er is gekozen voor de leerlingen die in het schooljaar 1978-1979 de basisschool verlieten. Kosten van deze reunie all inclusive is ongeveer 30euro.

Nog een keer: hoor je bij deze lichting, ken je leerlingen of andere betrokkenen, zeg het dan voort!!!

Hier zijn de foto's van de St. Jozefschool en Het Molenveld van 1979. 

Organisatie reunie 2017

Sandra Dappers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wiljan van Aalst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Yvonne Vos-Timmers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Harold Mazen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

reunie1979jozefschool

Grotere formaat foto's: