• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

WILLY & HENNY ZWIERS ZIJN VANDAAG 50 JAAR GETROUWD!

Vandaag is het precies 50 jaar geleden dat Willy en Henny Zwiers–van Schaijk in het huwelijksbootje zijn gestapt. Zij hebben elkaar leren kennen op gitaarles in Oss.Willy heeft eerst 8 jaar bij Datos gewerkt en daarna 35 jaar bij Ossfloor. In zijn vrije tijd heeft hij altijd gevoetbald en is trainer/leider geweest. Hij is nog altijd veel bij Berghem Sport te zien, om trainingen en wedstrijden van het 1ste en van zijn kleinkinderen te kijken. Verder is hij twee keer per

week met de werkploeg in de weer voor het onderhoud van het sportpark. Daarnaast elke woensdagochtend nog fanatiek zelf een potje “walking” football spelen. Iedereen in Berghem komt hem altijd wel ergens tegen als hij weer aan het wandelen is.

Henny heeft altijd huishoudelijk werk gedaan op verschillende adressen, heeft jaren in schoenenzaak Dingemans gewerkt en in de slagerij bij Bouwman in Oss. Haar grootste hobby is puzzelen, ook gaat zij elke week zwemmen en speelt graag een potje jeu de boules met de buurtbewoners van hun appartement in het Reut.

In 1967 werd hun eerste dochter Monique geboren en in 1970 kwam daar dochter Yvette bij. Ook zijn zij de trotse opa en oma van Nick*, Jelle en Bente, Wesley, Bjorn en Stan,
voor wie zij jaren met liefde en plezier oppas-oma en opa zijn geweest!

Sinds ze meer tijd voor elkaar hebben gekregen, gaan ze lange fietstochten, wandelingen en uitstapjes maken. Zij vieren hun “Gouden” huwelijksfeest met familie en vrienden bij de Merx.

Van harte gefeliciteerd namens Mooi Berghem en nog een hele fijne dag toegewenst!

zwiers50jarighuwelijk02