• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Swoah duh vievruh wederom knapste koppen in Bergse Kwis 2016

In een bomvolle Berchplaets sleepte team Swoah duh Vievruh op zaterdagavond 14 januari wederom de eerste prijs van De Bergse Kwis in de wacht. Dat het een bloedstollende ontknoping werd, bleek al toen bekend werd gemaakt dat de nummers één en twee slechts een half punt van elkaar verschilden. Hoewel het er op leek dat er geen opvolging meer was voor de organisatie van de populaire dorpsquiz, kunnen de 3000 deelnemers en 124 teams opgelucht ademhalen. Na een laatste oproep meldden zich begin

dit jaar veertien individuen die samen de nieuwe organisatie willen vormen. Unaniem konden ze het niet over hun hart verkrijgen dat zo’n succesvolle traditie zou stoppen. “Het is mooi om te zien dat zij op zijn gestaan en het met z’n allen willen gaan doen. Op 28 december 2017 zal er daarom weer net zo’n spectaculair en groots evenement plaatsvinden in Berghem.

Stichting de Bergse Kwis blikt terug op 3 fantastische jaren, waarin wij voor jullie De Kwis der Kwissen hebben mogen organiseren. Onze 11e verjaardag is goed gevierd! We willen al onze sponsoren bedanken voor de steun die wij hebben gekregen, zonder hen was het nooit zo’n leuke Kwis geworden. Wij vinden het belangrijk om deze traditie goed voort te zetten, om zo alle deelnemers een gezellige avond te bezorgen! Daarom zijn wij ontzettend trots dat we op de prijsuitreiking onze opvolgers bekend hebben kunnen maken.

De groep bestaat uit mensen die zich individueel hebben aangemeld. Op zeer korte termijn hebben zij allemaal besloten om met deze groep De Bergse Kwis 2017 te organiseren. Naast dat ze het organiseren van de Kwis een leuke uitdaging vinden en er ontzettend veel zin in hebben, delen zij allemaal het gemeenschappelijke doel: deze mooie traditie moet in stand blijven. Waarvoor vanuit onze zijde alleen maar lof!

Paul van Hoogstraten, Kim Kremer, Teun Heister, Anette Rooke, Nicole Heister, Sjors Bloem, Kim van Dinther, Max Theunisse, Nick Heister, Stella Klessens, Nikie Kremer, Daan Heister, Tom van Erp en Barry Hoefnagels vormen samen de organisatie van De Bergse Kwis 2017. Wij wensen jullie enorm veel succes en hopen dat jullie er net zoveel plezier aan beleven als wij.

Bij deze bedankt Berghem de organisatie voor de geweldige en uitdagende Bergse Kwissen van afgelopen jaren!!! 

Foto's Mooi Berghem in beeld. 
{flickr set=72157679171454735}

De prijsuitreiking...

{flickr set=72157675414395244}