• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Klassenfoto's reunie Het Molenveld/Aloysius & St.Josephschool 1979 zijn nu binnen!

In 2017 zal er een reunie plaatsvinden van leerlingen, leraren, concierges en iedereen die zich betrokken voelt bij de lichting 1979 van de 2 basisscholen in Berghem, Het Molenveld/Aloysius en St.Josephschool. De klassenfoto van St.Jozefschool 1979 was hier op de website al geplaatst. Deze week heeft Mooi Berghem de klassenfoto van Het Molenveld uit 1979 kunnen bemachtigen.Ken jij ze???

De leerlingen uit de lichting van 1979 worden de komende tijd allemaal zo'n beetje 50 jaar. Sommige wonen nog in de regio Berghem, anderen wonen ver daarbuiten. De organisatie is er vroeg bij en wil iedereen de komende tijd proberen te bereiken. Hoor je bij deze lichting, ken je leerlingen of andere betrokkenen, zeg het dan voort.

Hier zijn de foto's van de St. Jozefschool en Het Molenveld van 1979.. Ken je ze of sta jij er zelf op? 

Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar 1 van de onderstaande organisatieleden. Zorg dat je erbij in 2017! De datum van de reunie wordt nog vastgesteld en zal waarschijnlijk in het tweede gedeelte van 2017 plaatsvinden.

Organisatie reunie 2017
Sandra Dappers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wiljan van Aalst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Yvonne Vos-Timmers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Harold Mazen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

reunie1979jozefschool

Grotere formaat foto's: