• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Het Prinselijk PR-team Knollenrijk geeft openheid van zaken hints Prins Jasper dun Urste

De Prinselijk PR-team Knollenrijk geeft openheid van zaken voor de hints van de nieuwe prins van het Knollenrijk. Het Prinselijk PR-team Knollenrijk heeft de allerhoogste van dit jaar, Prins Jasper dun Urste weten te strikken voor een exclusief interview waarin hij op niet mis te verstane wijze de 11 hints toelicht. Mooiberghem.nl heeft op een creatieve manier potentiële kandidaten naar voren geschoven. Gelukkig werden wij op het verkeerde been gezet.

Hint 1: Een prinses als allerhoogste?
Alle zinspelingen richting een vrouwelijke allerhoogste ten spijt, is het dit jaar toch weer een vent geworden. De hint is echter toch tweeledig verklaarbaar: De dames achter de Prins en Adjudant (Esther en Kim) zijn beiden in het verleden Knolleginneke geweest. Bovendien woont Prins Jasper dun Urste samen met maar liefst 4 prinssessen.

Hint 2: Zij spelen een rol binnen het Bergse carnaval
Deze hint is schitterend vanwege zijn eenvoud: de heren zijn geen toneelspelers die goed een rol kunnen spelen, maar zijn gewoon op vele wijzen met het carnaval betrokken. Denk hierbij aan kinderoptocht, pronkzittingen, Abrakadaver, PR-commissie (dat inmiddels het Prinselijk PR-team genoemd mag worden), etc, etc.

Hint 3: De KPJ staat centraal
Dit is een van de leukste hints, aldus de Prins. Op onverklaarbare wijze zorgde deze hint ervoor dat er veelvuldig gezocht werd in de hoek van KPJ-coryfeeën . Maar beste mensen, dat zou toch wel heel expliciet zijn of niet? De clou achter deze hint moet gezocht worden in de hobbies van de Prins. Hij tennist bij LTC de Rackets, en hij voetbalt bij Berghem Sport. En wat ligt er precies centraal tussen deze 2 clubs in……Juist!

Hint 4: Een tien voor techniek
Deze hint heeft niets te maken met fijnbesnaardheid of andere motorische technische vaardigheden. De Prins en de Adjudant zijn beiden als ingenieur opgeleid. That’s it.

Hint 5: Van huis tot nijverheid
Jaaaa, daar issie dan. De cryptische hint van het stel. Traditioneel gezien mag de Prins van 2 jaar geleden kandidaten aandragen voor het komend seizoen. 2 Jaar geleden was dat Dimitri van Gaal, die in een molenaarswoning woont. De achternaam van de Prins betekent vrij vertaald molenaar. Vandaar van huis (molenaarswoning) tot nijverheid (molenaar).

Hint 6: Samen goed voor zilver
Waar de eerste gedachte bij velen richting eeuwige nummers twee ging, was deze hint een wiskundige. De Prins woont op huisnummer 6, de Adjudant op huisnummer 19, hetgeen samen 25 is (toch?). 25 Jaar is tevens een zilveren jubileum.

Hint 7: Van Jumbo naar Albert Heijn
Inwoners van ons prachtige Knollenrijk hebben maar liefst 2 supermarkten ter beschikking voor hun dagelijkse gratis bakje koffie. Maar je kunt er natuurlijk ook heen voor je boodschappen. Kleine boodschappen maar ook grote boodschappen. De Prins en Adjudant hebben in het verleden aan de pronkzitting deelgenomen onder de naam “De Grote Boodschap”.

Hint 8: Carnaval is al een goei 22 jaar een spelletje
De Prins is al heel erg lang actief in het Bergse carnaval; al ongeveer 21 jaar (een goei 22 jaar) met de vrienden van CV Toddezooi. Een gezellige club, waarvoor meedoen belangrijker is dan winnen. ‘t Is maar een spelletje voor ze. Bij de commissie PR is naar aanleiding van deze hint veelvuldig melding gemaakt van het feit dat CV Goei Toei dit jaar 22 jaar bestaat, maar wij wassen onze handen in onschuld. Toeval bestaat dus blijkbaar wel…

Hint 9: Een fervent speler maar ook supporter
Het ging hier niet om een BS1 speler die ook een seizoenskaart van FC Oss had, maar het had betrekking op zowel de Prins als de Adjudant. De Adjudant is een Aggregaatboy van het eerste uur (de speler), waar de Prins genoegen moet nemen met een rol binnen de Tribuneboys (de supporters van de Aggregaatboys die elk jaar op de publieke tribune mogen plaatsnemen tijdens de jaarvergadering van de Aggregaatboys in Fritnik)

Hint 10: Ze hebben het 3 keer samen gedaan
Een mooie instinker om de aandacht af te leiden. De Prins heeft 3 dochters, maar daar zit ook een tweeling tussen waardoor hij het maar 2 keer aantoonbaar heeft gedaan. De hint verwijst wederom naar de pronkzitting waar de Prins en de Adjudant 3 keer SAMEN aan deelgenomen hebben.

Hint 11: Zij zullen dat varkentje wel even gaan wassen
Tegen al die mensen die denken dat de Prins en de Adjudant het hoogwaardigheidsbekleden te licht op vatten willen wij zeggen: Nee, nee, nee! Zij nemen hun rol zeer serieus en zullen er voor de volle 200% voor gaan. Het varkentje verwijst hier natuurlijk naar een van de passie’s van die beide heren: hun lidmaatschap van BBQ-club “t Zwijntje”.

Zo, dat waren ze dan alle 11. Het Prinselijk PR-team Knollenrijk hoopt dat alle puzzelstukjes hiermee op zijn plaats zijn gevallen en kijken nu alweer reikhalzend uit naar het misleiden van het voltallige Knollenrijk met de hints van volgend jaar!