• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Juffrouw Anja en haar klas eregast bij Jochem van Gelder

Anja van Hirtum, juffrouw van groep 8 op basisschool de Fonkeling, zit bij de laatste 10 finalisten voor de verkiezing Leraar van het jaar 2016. Dat vond de activiteitencommissie van Dorpshuis de Berchplaets zo’n bijzondere prestatie dat zij juffrouw Anja en de leerlingen van haar klas heeft uitgenodigd voor de voorstelling van Jochem van Gelder en Ron Bons."Verboden voor Ouders",  de állereerste voorstelling speciaal voor opa’s, oma’s en kleinkinderen! 

Jochem van Gelder en Ron Bons in een heerlijke voorstelling vol gezelligheid, muziek, mooie verhalen, prettige interactie en een hele speciale brief. Ja, opa’s, oma’s en kleinkinderen, jullie lezen het goed, deze voorstelling is helemaal alleen en heel speciaal, ongewoon gewoon voor jullie. In ‘Verboden Voor Ouders’ krijgt jullie speciale band heel speciale aandacht. Samen met jullie halen Jochem en Ron herinneringen op en wordt gekeken naar die unieke karaktertrek die opa, oma en het kleinkind zo buitengewoon maakt. De verhalen zijn grappig, ontroerend en muzikaal.

In deze voorstelling maak je ook kennis met buurman van Rijn, de buurman van het theater. Hij kan niet zo goed tegen herrie maar dat lost Ron wel even op…

Enfin, jullie unieke relatie wordt aan het einde van het verhaal op indrukwekkende wijze belicht en tijdens de ‘ontmoet en groet’ ook nog eens bijzonder bezegeld met een speciaal cadeautje voor iedereen. Blijven jullie nog even na voor een hand en een ‘band’?

Nieuwsgierig? Ben er dan gewoon bij! Alvast veel plezier, wij kunnen niet wachten!
Bericht voor ouders: geen zin in een vrije middag, kom dan gezellig mee!
de állereerste voorstelling speciaal voor opa’s, oma’s en kleinkinderen!

24 September 2016
Aanvang: 14:30
Entree: €7,50 in de voorverkoop / €10,- aan de kassa

Promo: