• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghem Events organiseert “Festival in de bossen” op 2 en 3 september

Compleet uit je dak gaan, gezellig chillen, verre van massaal en met een vette knipoog. Dat is de sfeer die Hoessenbosch Festival ademt. Bekende dj’s, fijne bands en lokaal talent wisselen elkaar af op de vijf podia. Met er omheen vertier dat misschien wel net zo leuk is. Wat dacht je van trouwen voor de grap, compleet met jurk en getuigen. Karaoke. Of gewoon een filmpje kijken tussen alle artiesten door. Even alle

remmen los? Lach je rot in de Party Lol Tent Parasol of stap voor het harde werk de Terrorcontainer in. Hoessenbosch Festival wordt één groot feest.

Trots is de vijfkoppige organisatie met de komst van hardstyle dj Brennan Heart op vrijdag. Met zijn Lose my Mind vliegt hij de hele wereld over. “Na sets op Tomorrowland, Mysteryland en superveel andere festivals in Europa, draait hij gewoon bij ons!” Hoofdacts op de zaterdag zijn cover- en feestband Weekend Warriors en Beat the Stones. “Dat wordt supergezellig”, belooft Cor Strijbosch. Hij is een van de organisatoren van het festival. Toen dit idee twee jaar geleden ontstond waren ze het over één ding eens: iedereen die van festivals houdt en woont in de gemeenten Oss, Landerd en Bernheze moet het leuk vinden. “Daarom hebben we gekozen voor vijf podia. Het Hoessenbosch is daarvoor een locatie bij uitstek. Wandelend over het festivalterrein, kom je via bospaden steeds op nieuwe plekken. Dat maakt het zo leuk en uniek.”

Podium voor lokaal talent
Berghem barst van het talent en dat is ook de organisatoren niet onopgemerkt gebleven. “Onze regionale toppers geven we graag een plekje in de programmering”, vertelt Marieke van den Heuvel. “Twee muzikale helden verzorgen de Mega Kuif Karaoke Show op allebei de dagen. Ook trekken we de Terrorcontainer – een begrip in Berghem tijdens carnaval – speciaal voor dit festival uit het stof.” De allerkleinste festivalgangers halen hun hart op tijdens de kindermiddag op zaterdag 3 september. Aan alles doet dat je denken aan een waar sprookje. Opnieuw staat er lokaal talent op de planken. Oma Fientje weet met haar shows honderden fans voor zich te winnen. En wie weet maken we wel kennis met de nieuwe Martin Garrix tijdens de activiteiten van DJ School Oss. Allemaal omlijst door presentator Joris Brukx.

Tickets nu te koop
Tickets en passe partouts zijn online verkrijgbaar op www.hoessenboschfestival.nl. Check Facebook voor actuele acties. Goed om te weten is dat de kindermiddag voor iedereen gratis te bezoeken is. Naast het hoofdprogramma zijn er allerlei activiteiten waar kinderen naar wens en tegen een kleine vergoeding aan deel kunnen nemen.

hoessenboschfestival2sept2016

Eén groot feest op het Hoessenbosch Festival in Berghem op 2 en 3 september. De gigantische festival-uil siert het hoofdpodium van liefst 22 meter lang en bijna 10 meter hoog.

Over Hoessenbosch Festival
Lol, entertainment, creativiteit en vooral heel veel muziek en feest. Dat zijn de ingrediënten van het tweedaagse Hoessenbosch Festival in Berghem. Het is er één voor op je bucketlist. Met de allerleukste artiesten op een plek uit duizenden. Want op 2 en 3 september klinken er bassen uit de bossen van Hoessenbosch. De betoverende sfeer gaat samen met knalharde beats van bekende dj’s op vrijdag en vrolijke noten van de fijnste bands op zaterdag. Sprookjes bestaan bovendien écht op de zaterdagse kindermiddag. Daarom dus. Hoessenbosch Festival. Eén groot feest.

VRIJDAG 2 SEPTEMBER: DJ NIGHT

Stage 1; Brennan Heart, Rave van Fortuin, Disco Vision
Stage 2; Young Beatz
Stage 3; Mega Kuif Karaoke Show
Stage 4; Party Lol Tent Parasol
Stage 5; Terrorcontainer, Reload-R, DJ Jordy

ZATERDAG 3 SEPTEMBER: KINDERSPELLETJESMIDDAG
Stage 1; Joris Brukx in de Kinder Karaoke Show, Disco Vision, Oma Fientje
Stage 2; Dirt Kings, DJ Toin de Kat,
Stage 3; DJ School Oss

ZATERDAG 3 SEPTEMBER: BANDS
Stage 1; Weekend Warriors, Beat The Stones, Disco Vision
Stage 2; Marie & de Maries, DJ Toin de Kat
Stage 3; Mega Kuif Karaoke Show
Stage 4; Party Lol Tent Parasol
Stage 5; Radio Zwetsbal

Combi ticket vrijdag- en zaterdagavond €25,-

Ticket vrijdagavond €18,-
Ticket zaterdagavond €18,-

Bestel kaartjes op www.hoessenbosch.nl

Bekijk de promo Mega Kuif Karaoke Show