• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Inschrijven danscursussen in de Berchplaets in Berghem!

stijldansen2014Dansen in Oss start in september verschillende danscursussen in de Berchplaets in Berghem. Rolf & Inez van der Laan, van Dansen in Oss en meervoudig Nederlands vice-kampioenen, gaan vanaf donderdag 18 september de volgende lessen geven:

Sportdansen voor kinderen!

Sportdansen voor kinderen! Dat is stijldansen voor kinderen (tot 12 jaar), maar dan op een moderne manier. De afgelopen jaren is in het stijldansen voor wedstrijddansers veel veranderd.
Dansen is nog steeds net zo leuk, maar

het is ten opzichte van een aantal jaren geleden veel meer een sport geworden.
Dat betekent dat we nu veel meer aandacht hebben voor een goede houding, kracht en conditie. Vanaf donderdagavond 18 september gaat een cursus van start in de Berchplaets in Berghem. De lessen zijn van 18.00-19.00 uur.

Voor meer informatie: www.danseninoss.nl

Inschrijven stijldansen voor beginners!

In september start de cursus dansen voor beginners (paren/volwassenen) in de Berchplaets in Berghem. Dit is echt gezellig samen leren dansen! In de beginnerscursus leer je de basis van de meeste dansen zoals onder andere de quickstep, Engelse wals, cha cha cha en de jive. Vanaf donderdagavond 18 september beginnen de lessen van 21.30 tot 22.30 uur.

Iedereen is welkom, inschrijven alleen als koppel.

Voor meer informatie: www.danseninoss.nl

Inschrijven cursus klassieke pilates voor beginners!

Dansen in Oss start in september de cursus klassieke pilates voor beginners. Met Pilates leer je op rustige wijze hoe het lichaam werkt. Middels zeer specifieke oefeningen trainen we het lichaam sterk en flexibel. Deze bewegingsvorm is al meer dan 100 jaar oud en is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Vanaf donderdagavond 18 september van 20.15-21.15uur in de Berchplaets in Berghem.

Voor meer informatie: www.danseninoss.nl

dansenpilatessept2014

Zaterdagavond 4 oktober, ‘2nd Magical Night’ in de Berchplaets!

Zaterdagavond 4 oktober verzorgt Dansen in Oss, Rolf & Inez van der Laan, meervoudig Nederlands vice-kampioenen 2 lectures in de ‘2nd Magical Night’. 1 lecture gaat over ballroomdansen, de andere over West-Coast swing.

Het is niet nodig danservaring te hebben om mee te kunnen doen. Daarnaast zullen er 2 showblokken zijn. 1 Showblok waarin Rolf & Inez 5 ballroomdansen zullen laten zien, het andere showblok is de primeur van de nieuwe Classic Showdans.

Kaarten, 20 euro per stuk, zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en te bestellen via: www.danseninoss.nl

Om een idee te krijgen van hoe een Classic showdans er uit kan zien bekijk dit filmpje maar: Classis showdans

dansen2ndMagicalNight2014