• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Oranje Comite Berghem is klaar voor 2e koningsdag

Categorie: algemeen

oranjecomiteberghemDit jaar hebben we op maandag 27 april de tweede Koningsdag en daar willen we samen met jullie een hele leuke dag van maken met een spelletjes ochtend en kinderbraderie. Wij verwelkomen jullie graag om 10.00 uur bij de opening van deze Koningsdag (aan de voorkant van de Berchplaets). Daarna vertrekt de versierde fietstocht waarbij natuurlijk een prijs hoort. Wij weten zeker dat jullie allemaal heel goed je best zullen doen, daarom houden we een ballonnenwedstrijd met iedereen.  

Bij terugkomst is er een de prijsuitreiking van de fietsoptocht, waarna jullie de spelletjes kunnen gaan spelen op het Meester Gielenplein waar we om 11.30 uur gezamenlijk de ballonnen oplaten. De kinderbraderie krijgt een mooie plek aan het pad van de Berchplaets naar het Meester Gielenplein, dus heb je oude spulletjes, kun je een leuke act, heb je lekker taartjes gebakken of kun je een mooi muziekje maken. Alles is welkom, zodat we er samen iets gezelligs van maken!

Je kunt de spelletjes spelen tot 13.00 uur! Dit jaar zit er geen spelletjeskaart in het Trefpunt, maar jullie kunnen deze afhalen bij de info-stand van het Oranje Comité! Wij hopen jullie allemaal bij de nieuwe Berchplaets te mogen begroeten! (ook dit jaar hebben we weer een speciale fietsparkeerplaats, let goed op de aanwijzingen)

Wist u dat?
-Het Oranje Comité dit jaar de tweede Koningsdag organiseert op maandag 27 april 2015
-Het Oranje Comité dit jaar een ballonnenwedstrijd organiseert voor iedereen die meedoet aan de fietstocht.
-Het Oranje Comité een spelletjesmarkt en kinderbraderie organiseert, waarbij iedereen genodigd is.

Wij hopen jullie bij onze festiviteiten te mogen begroeten, het Oranje Comité Berghem!