• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Morgen infoavond over Bergse jeugd en alcohol en drugs

Categorie: algemeen

onsbergheminfoavondDorpsraad Berghem – EHBO Berghem - Berghem Sport – PuntKomma – Scouting Berghem – SJJ Berghem - Huisartsenpraktijk Berghem nodigen alle ouders van pubers die geboren zijn in 1998 t/m 2003 uit voor een informele voorlichtingsavond op woensdagavond 15 april 2015 in de  Berchplaets.   Tijdens deze avond verzorgen  Liselot Plönes (huisarts) en Anja Leunissen (praktijkondersteuner/verslavingsconsulent) van het Gezondheidscentrum Berghem een presentatie over middelengebruik. Na het informatieve gedeelte verzorgt “Helder Theater” een interactieve voorstelling waarin zij op humoristische wijze herkenbare scenes spelen. U ontvangt tips om met uw puber hierover in gesprek te gaan! Er zijn diverse professionals aanwezig om na te praten en waar u uw vragen aan kunt stellen.

Programma in het kort:  

19.00-19.30 uur Ontvangst met koffie en thee  
19.30-19.40 uur Openingswoord door René Peters    (wethouder gemeente Oss )  
19.40-20.30 uur Informatie  middelengebruik door Liselot Plönes en Anja Leunissen  
20.30-21.30 uur interactief theater door “Helder Theater”  
21.30-22.15 uur Gezamenlijke afsluiting en napraten met (alcoholvrije) cocktails en frisdranken. Tevens is het dan mogelijk om aanvullende informatie te krijgen bij kraampjes van deskundigen van Centrum Jeugd en Gezin, Novadic-Kentron, Vivaan (jongerenwerk) en de GGD Hart voor Brabant.

Aanmelden:
Is uw belangstelling gewekt en wilt u graag aanwezig zijn?  Meld u zich dan meteen aan door het invullen van de aanmeldingsstrook. U kunt deze strook tot vrijdag 3 april deponeren in de speciale bus die staat in De Berchplaets of in het Gezondheidscentrum Berghem (Molenweg 2). De avond is gratis!

U bent van harte welkom!