• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Website "Direct2go" is in de lucht!

Categorie: algemeen

direct2gologoBerghemnaar Ton Driessen heeft onlangs Direct2go-app gepresenteerd! Deze "Direct2go-app", ontwikkeld voor met name rolstoelgebruikers, is in de Apple Store verkrijgbaar. Ton Driessen heeft zichzelf hier sterk voor gemaakt en heeft deze fantastische app voor met name rolgebruikers gemaakt. Hij heeft ook een website www.direct2go.nl gepresenteerd en die is nu in de lucht waar nuttige en belangrijke informatie op staat. 

Nog maar al te vaak ondervinden mensen die gebruik maken van een rolstoel problemen met toegankelijkheid en het vinden van hun weg naar een locatie. Manouvreren met een rolstoel in de stad is niet vanzelfsprekend. Daarom is deze app ontwikkeld waarmee de rolstoeltoegankelijkheid van o.a. hotels, restaurants en cafe’s in kaart wordt gebracht. Om tijdens je bezoek aan een stad of vakantie in Nederland o.a. een invalidenparkeerplaats, invalidentoilet of pinautomaat te vinden, worden er dagelijks locaties toegevoegd. Kortom met de Direct2Go-App beschik je over actuele informatie, om snel en makkelijk direct je weg te vinden!

Deze Direct2Go-App is te gebruiken via Apple. De Android-App laat nog op zich wachten, maar in een later stadium van dit jaar gaat Ton Driessen de uitdaging aan om ook een Android versie te schrijven.

De uit Berghem afkomstige Ton Driessen heeft met deze Direct2Go-App veel mensen blij gemaakt! Meer info en uitleg is te vinden op de facebookpagina AppDirect2Go en op www.direct2go.nl Deel het met mensen die dat nodig hebben...

Mooiberghem.nl ondersteunt dit en aan de linkerkant staat de Direct2go-logo! Klik dit maar aan en u wordt naar de website doorgestuurd.

direct2gologo